Dag 3 - 3 saker som finns i mitt rum

Dator, säng & garderober

Someone like you

Tjuuuue!! Skola idag, igen. Efter tänkte jag att jag tog bussen hem, men i sågen vände jag och åkte tillbaka till handen fast med Breime! Vi kolla lite kläder o fika, känns bra att inte kunna köpa något fastän jag behöver :(( !! Har typ såhär 200, 300 kvar av 1000 jag fick i lördags. Bra jobbat! En månad kvar baaa... Jaja skitsamma. Imorgon efter skolan ska jag hem till Marcus och hänga på hans balkong! Det var väldigt länge sen senast. På torsdag har jag en lektion tror jag, historia som börjar 8 och slutar 9, skönt att det inte är så tidigt iaf... Sen på kvällen ska jag få träffa min fina Julia! Och fredag min saknade Elin! Känns bra att ha lite planerat iafffffffff. Snart somnarjag här så tänkte säga godnatt nu så, godnatt!!
Fina ögonbryn jaa!

Dag 2 - två saker jag längtar efter

Först och främst längtar jag tills jag tar studenten! Bara 2 år kvar... Ni har säkert redan läst att jag skrev pengar, men jag ångra mig hehe. Jag längtar till jag blir 18 sååååklart!!!

Up in the blue

Så länge jag kan minnas har du funnits i mitt liv och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Det spelar ingen roll om vi inte har pratat på ett år eller träffats på två år. Du kommer fortfarande alltid vara den personen jag värderar högst. Den som står mig närmast hjärtat. Jag har sagt det minst hundra gånger tidigare och det här lär inte bli den sista. I love you!

Dag 01 - Sex sanningar

Ska jag skriva 6 sanningar om mig själv då eller? Jaja, kör på de!

1 - Jag är jätte rädd för åskan och ormar
2 - Jag hatar tiden mellan 03.00 - 04.00 av någon anledning
3 - Jag funderade jätte mycket förut på att byta namn, till Fredrika (mitt mellannamn)
4 - Jag ska tatuera mig, snart hoppas jag!
5 - Jag är jätte känslig så jag börjar gråta för minsta lilla
6 - Jag lyssnar i princip alltid på musik, ipoden är med överallt

Tänkte köra på en sån här lista

Dag 01 - Sex sanningar.
Dag 02 - Två saker jag längtar efter. 
Dag 03 - Tre saker som finns i mitt rum. 
Dag 04 - Mina tre närmaste vänner. 
Dag 05 - Någon jag saknar. 
Dag 06 - Någonting jag vill göra just i denna sekund. 
Dag 07 - En bild som inte är tagen i staden jag bor. 
Dag 08 - En bild som är över ett år gammal. 
Dag 09 - Vad vill jag ha just nu? 
Dag 10 - Någonting som gör mig riktigt lycklig. 
Dag 11 - En sång som får mig att må bra. 
Dag 12 - Detta ångrar jag.
Dag 13 - En sak jag önskar att jag fick uppleva igen. 
Dag 14 - Fem bilder från några minnen 2010. 
Dag 15 - En bild som gör mig arg/ledsen. 
Dag 16 - Någonting jag saknar väldigt mycket. 
Dag 17 - Min största kändiscrush. 
Dag 18 - Fem ord jag tycker beskriver mig bäst. 
Dag 19 - Det här får mig att gråta. 
Dag 20 - Någon jag beundrar. 
Dag 21 - Tre bilder från när jag var liten. 
Dag 22 - Någonting jag tycker är fascinerande. 
Dag 23 - Min favoritfilm. 
Dag 24 - I min väska finns alltid.. 
Dag 25 - Tre platser jag vill besöka.
Dag 26 - Jag och någon klasskompis. 

Bästa


Gårkvällen

Godmorgon bloggen! Igår efter jag mött Bella åkte vi till Adam i svartbäcken där även Anton var. Var där en liten stund sen åkte vi mot stan. Mötte dom andra killarna i stan och satte oss vid skeppsholmsbron i någon timme. Konserten var asbra! Förutom Hoffmaestro & Timbuktu var också Näääk och Ison & Fille där. Hade i alla fall en bra kväll! Var hemma vid halv 2 ungefär och somna direkt.

Lighters

Ingenting verkar funka för mig idag, menmen skitsamma. Ska snart gå upp till sågen och möta Bella så möter vi väl killarna sen och åker in till stan. Ha en super kväll för det ska jag ha! Puss

Little bad girl

Hallå! Kom in för en stund sen, har suttit ute och pratat med Adam & Anton. Men dom skulle på fest så jag gick hem. Blir en hemmakväll, är ändå ganska trött så det är skönt. Imorgon ska jag på hoffmaestro & Timbuktu med dom och några fler. Niiice! Tänkte sätta på Gossip Girl nu och kanske sova, får sån ångest om jag sitter inne en fredag eller lördag så bättre att sova då :p Heheh! Jaja vi hörs förmodligen imorgon! Puss
Helt risig hoho

In the daaark

Dom här första dagarna har varit sköna, slutat runt 11 men har ändå inte kommit hem förens runt 5 då jag har umgåtts med Bella och Philip både igår och idag!
Oskönt att jag somnade idag efter middagen runt 6, halv7 och vakna halv 10. Kommer ju nästan kunna sova inatt! Kul. Men har ändå en rätt skön dag imorgon, har en lektion som börjar 11.30 men vet inte ens om jag hinner med den för jag ska vara på UM 11.00. Asnice! Hoho. Nu ska jag försöka typ sova igen eller något. Ha det bra tja!!
Tagen idag hihi

I can't find my way out


I just died in your arms tonight


Satan i gatan

Blondare igen!

Första skoldagen

Har inte så mycket att säga mer än att skolan började idag, har ny mentor och halvt ny klass. Kanske ska byta men får se. Ska träffa Elin ikväll som jag inte har träffat på ett tag nu. Hörs mer senare! Puss

Jätte glad!!

Lycklig tjej! Fick foto ist för graf!!! Yeeey, va ba tvungen att dela med mig av min glädje för en gångs skull!! :DDD Paaaaaarty!! Skoja ba helt överdriven haha. Nej men är glad iaf :D Kan bjuda på en bild också, hihihih!!



Min helg

Hallå! Sitter hemma i köket, ensam hemma för min syster jobbar och mami&papi är hos några kompisar och äter kräftor. Vill också ha! Menmen, skönt att vara ensam också. Lagar mat till mig och min syster. Får se när hon kommer hem. I alla fall, tänkte berätta om min helg! Så här kommer den.
I fredags kväll mötte jag Elin & Jeppe, åkte hem till Rasmus där även Alex var. Kröka lite, kom lite folk. Blev massa knas som även löstes efter ett tag. Somnade vid 8 på morgonen ungefär och åkte hem dagen efter vid 3. Mådde inte så bra kan ja säga, satte mig i alla fall och plugga ett tag. Sen in i duschen och fixa mig för att åka hem till min kusin på coctailparty där det bjöds på goda drinkar & dans. Vid 10 åkte jag hem till Bella(Larsson) dit det även kom lite fler folk efter ett tag. Vid 12? gick vi alla hem till Agge som också hade folk hemma. Var hemma vid halv3, 3 någon gång. Idag har jag bara legat i sängen tills för en stund sen då jag började laga mat, hehe.. Nu ska jag plugga, yippiiiieee!! Ciao

Inside of me

Helloooooo! Dagen spenderades i skolan, som vanligt. Åkte sen hem och duscha snabbt, sen in till stan och käkade middag med nästan alla kusiner, mostrar, mamma & syster för att Dennis (kusin) åker tillbaka till USA imorgon. Efter vi käkat gick vi upp till Dompans lägenhet , fikade lite och så. När jag kom hem gick jag ut och mötte Elin(Torsler) vid bussen en snabbis. Nu ligger jag i min säng och mår illa, som vanligt. Ska väl sova om ett tag, skola imorgon också och sen är det heeeeelg. SKÖNT! Var väl ba de jag tänkte dela med mig av. Så, godnatt hohohohhoh
kusiner, 2 år sen

Ljusare tider

I can't find the right words anymore

Gamla favoriter


Nu - OC & sova. Godnatt


.


Do it like a dude

Har varit ute ikväll med Breime, först åkte vi till haga och kolla när killarna spelade fotboll. Dom drog efter ett tag och vi satt kvar, prata om en massa grejer sen kom Emelie Niklas Albin och Magnus. Killarna drog efter en stund och då vart det ännu mera prat om allt! Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Ska kolla på min favorit serie, OC. Har sett alla avsnitt flera gånger om men nu var det ett tag sen sist, börjar från början. Finns inget bättre! Imorgon är det skola igen och efter blir det lite jobb. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Kanske hörs imorgon, godnatt!

Gamla tider


The next episode

Gårkvällen spenderades hos Breime, med henne och Jesper. Bra till en början sen förstördes hela kvällen och det har inte varit bättre idag. Men sånt som händer.. Har i alla fall varit hos min faster idag som fyllde år förra veckan. Käkade god middag och umgicks lite! Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting, har inte orkat. Mår inte sådär jätte bra. Funderar på att gå ut och gå runt lite som jag alltid gjorde förut. Tror nog det, för sen måste jag sova. Skola imorgon plus lite jobb. Segt men vad gör man? Jaja vi hörs! POSS
Bild från i helgen på Öland

Sluta aldrig kriga för nåt du vill ha

´

Hemsk bild men..

Jag älskar dig min syster!

Igår var en bra kväll!

Kvällen började med grillning hemma hos mig, kortspel och prat! Åkte sen vidare hem till Philip där det var lite folk. Kommer inte inte ihåg när vi kom hem men fick i alla fall sovsällskap av Elin Adam & Anton! Idag åkte jag till mias med Adam & Anton, även Anton & Robban kom dit. Dom käkade osååååååååååååååååååååååååååååå. Kom nyss hem och snart kommer Thörnan hit! Jag måste städa och käka sen får jag se vad som händer ikväll. Ha det bra puss!


Memories

I remember it like yesterday. I don't miss you,
I miss the way you made me feel.

Torsdag 11/8-11

Hallooj! Igår på kvällen åkte jag hem till Elin Hultman där ElinT, Emelie, Phille, Mackan & Viktor även var. Vi käkade kräftor och spelade kort. Åkte hem ganska tidigt för att jag skulle orka till skolan idag. När jag kom till sågen mötte Isabell mig, hon följde även med mig hem. Vi hade en massa att prata om, haha.. Blev även så att hon sov kvar här med mig. Idag har jag varit i skolan och det har gått riktigt bra faktist! Imorgon är det prov, får hoppas att jag klarar det bara! Sen på kvällen kommer Elin Elin Adam Anton & Jesper hit. Vi ska grilla och sen drar vi väl ut eller något. Nice!!
Yesterday

Starry eyed

Har haft sämst uppdatering nu i sommar och bättre lär det inte bli förens skolan(riktiga) börjar. Igår började jag sommarskolan och den håller på i två veckor, gaaaalet mycket plugg äre men jag får väl skylla mig själv! Imorgon ska jag till en kompis på kvällen tror jag, är nog inte där så länge eftersom att jag måste orka till skolan på torsdag.. Har haft jätte svårt att sova på nätterna på senaste tiden, även magkatarren börjar komma tillbaka som vanligt. Märks att skolan börjar snart haha. Stress stress stress! På fredag kommer i alla fall några hit och grillar :) Myys! Nej nu måste jag försöka sova så att jag inte är lika död imorgon i skolan. Så, godnatt people!

Lights

I'm not sleeping now, the dark is too hard to beat.
And i'm not keeping up the strength I need to push me

Awesome

Orkade inte skriva så mycket senast. Men jag kom hem runt 8 , käka och duscha sen kom Elin hit. Vi gjorde väl inte så jätte mycket, prata en massa och larva oss som alltid. I alla fall, Öland då. Har varit både bra och dåligt. Mycket tårar men det har ändå varit roligt att träffa mina gamla vänner där. Vi har nattbadat, festat lite (eller okej det var väl mest dom vuxna men ja) badat lite mer, spelat massa kort och skrattat en massa. Har tagit en del bilder också, vet iofs inte riktigt vad det är för bilder och dom kan jag inte se förens mamma och pappa kommer hem. Och då lovar jag att det kommer upp bilder om det finns några bra. Nu ska jag sova för jag börjar sommarskolan imorgon. Börjar iofs 1 men har inte fått så mycket sömn så godnatt!

Home!!

Hej,jag är hemma.Hejdå

Öland again

Tar nog en bloggpaus, åker till Öland på torsdag och kommer hem på söndag igen. Funderar på att inte ta med mig internet, om inte pappa tar med det förståss. Ska bli skönt att komma bort, få träffa alla där nere. Ångrar nästan lite att jag inte åker med imorgon, behöver egentligen lite egentid. Men några dagar blir det i alla fall. Ja, tänkte bara berätta det. Vi hörs nog när jag är hemma igen! Puss

.


Turn around



RSS 2.0