Seize the day

Under dom här senaste dagarna har jag för det mesta umgåtts med Elin, träffat några och typ spelat spel och snackat en massa. Bara tagit det lugnt alltså. Idag åkte jag hem till Marcus på kvällen som kom hem från Spanien idag. Prata även där om massamassa! Är sjuk också, igen.. Hostar som jag vet inte vad hela nätterna så kan knappt sova. Skönt. Imorgon ska jag in till stan med mamma på dagen, mys! Och på kvällen blir det förhoppningsvis fest med Bella & Clara! Kanske uppdaterar imorgon, kanske inte. We'll see!

Ellie Goulding


Himlen luktar plast

Det blev lite party igår också men ändå rätt lugnt. Imorse blev jag väckt tidigit, åkte med mamma och handla sen skjutsade hon mig till jordbro. Somna direkt när jag kom dit sen har jag bara kollat tv & myst med katten hela dagen. Kom hem vid 9 någon gång och har varit hemma sen dess och inte gjort speciellt mycket. Imorgon ska jag kanske iväg med mamma annars är jag väl i jordbro hela dagen imorgon också. We'll see!


ooooold

Champagne showers

Har haft lösenord nu i ett par dagar, har inte riktigt orkat bry mig om bloggen oså. Men nu är jag tillbaka hoho!
Dom senaste dagarna har jag nästan bara festat. Blev kattvakt i lördags och har bott med katten sen dess. Så igår var jag ElinT Adam Anton och Anton där jag "bor" nu och chillade hela kvällen, spela kort och lyssna på musik. Det vart en hyffsat lugn kväll men det var skönt det med, håller på att bli sjuk också. Vaknade utan röst imorse , kul ja!
Vad händer ikväll då? Taggad på party men ändå inte så vi får väl se!
Typ förra helgen lr ngt :)

yes

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change

Sagoland


Sann romans

Hallooj! Har bara varit hemma hela dagen och inte gjort någonting typ. Hyrde en film tidigare så fick sällskap av Elin och Jesper när jag kollade på den, helt ok film. Lite annorlunda sådär! Dom drog efter filmen och Isabell kom någon timme senare, satt mest och snacka en massa med henne och Emelie. Isabell drog väl för en timme sen kanske och nu ska jag nog sova, börjar bli lite trött och imorgon ska jag fan ta tag i mitt rum som ser ut som ett helvete.. Heheheheeh, nej men sov gott people!

Vi ses i natt


-



..

Är det okej att säga att jag saknar dig?..

Party like a rockstar

TJjeeenna! Igår åkte jag som sagt hem till min mormor & morfar på dagen, myste lite med katten och satt ute & pratade med mormor en massa! På kvällen mötte jag upp Breime och Jesper så åkte vi till handen och mötte upp Adam Anton Pontus och Robin typ. Åkte hem till Wille i huddinge där vi festade lite, åkte där ifrån runt 1 tror jag och det var ett jävla krig att komma hem men hem kom vi till slut i alla fall. Idag har jag bara degat hemma heela dagen, har varit skit seg så det har ändå varit ganska skönt. Nu ska jag kolla på Pearl Harbor om jag hittar den och sen sova. Så godnatt!!

Harry Potter & dödsrelikerna del 1

Har suttit ute i någon timme med Bella & Jeppe och pratat en massa. Nu ska jag ha filmmys med mig själv! Grymt. Imorgon åker jag till mormor på dagen i alla fall sen kanske det blir fest på kvällen eller vad som nu händer. Får seee! Sweet dreams!

Arg

Idag har jag umgåtts med min mamma, kusiner och moster! Var i sickla och kolla runt plus fika. Fick med mig en fin topp hem! Thaanks mami! Nu försöker jag plugga lite, men finns egentligen ingenting jag kan göra på det här jävla arbetet. Fast, är man inte omtyckt så är man inte, tyvärr. Börjar bli väääldigt irriterad nu och jag orkar inte, kommer riva sönder skiten snart!! Nej nu ska vi vara gladaaaaaa! Ikväll ska jag träffa Adam tror jag. Hörs sen, puss
Batman svängde förbi Öland och hälsade på, trevligt!

Right


Home sweet home!

Vart inte så mycket uppdatering på Öland, men tänkte inte så mycket på att sitta och uppdatera bloggen då. Kom i alla fall hem idag, vid 7 typ. Åkte hem och käka sen drog vi till Marcus där vi har kollat på film och pratat en massa. Mys! Vad gjorde vi på Öland då? Sola, umgicks, spela kort, var i böda sand (standard haha) träffade lite folk, även folk härifrån kom ner så vi umgicks med dom, cyklade, blev utslängda från böda sand och var inte välkomna tillbaka hahaah.. Har hänt en hel del men ändå inte. Hoppas man kan åka tillbaka snart med några fler kanske! Nu ska jag i alla fall kolla på en film och sova igen alla timmar jag missat. Är hyffsat trött nu haha! Jajaj, bilder får ni när Tessan lägger in dom. Godnatt!

Uppdate från Öland!

Sitter i soffan medans Elin och Tessan spelar kort haha, jag gav upp.. Kom fram vid halv 5, satte oss ute direkt och bara tog det lugnt. Prata om allt möjligt, åkte sen och käka mat. Nu under kvällen har vi kollat på film, skrämt upp varandra (fast det hör väl till?..) haha, och sen spelat kort. Imorgon om det blir bra väder ska vi upp hyffsat tidigt och soola. Sen ska vi även fira Tessan som blir hela 17 barre idag! Grattis älskling!! Tror jag ska sätta på Hitta Nemo, favoritfilmen typ hohoh! Jaja, mer uppdatering imorgon ,känner att jag inte har så mycket att skriva faktist :) Jajajaja, sweeeet dreams!

Öland

Tjeeenatjena, segt med uppdatering men har oftast inget roligt att dela med mig av. Har väl inte hänt så mycket dom senaste dagarna, oftast varit med Tessan och på kvällarna även Marcus och Danne. Idag har jag packat och fixat en del saker för imorgon åker jag och mina favoriter Elin & Tessan till Öland! Ska vara där tills på söndag, ska bli skönt att komma bort lite och även åka till öland där jag inte har varit sen förra sommaren. Så ikväll blir det att ta det lugnt, Adam kommer hit en stund sen kanske jag sover hos Tessan ikväll! Fast datorn är med till Öland så det kanske blir uppdatering där med om jag orkar :)

Some muusic


My weekend

Har inte uppdaterat på några dagar men har inte haft så mkt tillgång till dator :)
I lördags åkte jag i alla fall hem till Elin på kvällen där även Tessan var, kollade på tv och tog de bara lugnt. Lite senare drog vi hem till en tjej nära där Elin bor som hade lite folk hemma, ganska skönt faktist. Var ju trots allt inte riktigt frisk ännu då haha. Var hemma vid halv3, 3 den kvällen. Igår då, åkte hem till Tessan på dagen där hon blev lite firad för att hon fyller år på fredag. På kvällen var vi hos Marcus och satt mest och snacka, kolla lite film oså. Och idaag ska jag träffa Tessan fixa lite grejer :) Senare ikväll ska jag träffa Adam. Nu vart det en book så jag avrundar nog häär :) Ciao!

Drop the world

Första fredagen på länge jag bara sitter hemma, men är fortfarande sjuk så det är väl lika bra. Blir väl att kolla på film hela kvällen, seegt men vad gör man. Imorgon SKA jag i alla fall ut. Skiteri om jag mår lika dåligt som idag, sitter inte inne en dag till heheh. Nej nu börjar filmen!
Trötttt tjej. Länge sen

RSS 2.0